Postet nga: Fejard Llugaliu

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, bëhet rikonstruktimi i vendit të ngjarjes

Në gjykimin e Sadat dhe Fejard Llugaliut, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016 në Podujevë, është bërë rekonstruktimi i vendit të ngjarjes.

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, shikohen video-incizimet

Në gjykimin e Sadat dhe Fejard Llugaliut, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016 në Podujevë, në seancën e sotme janë shikuar video-incizimet lidhur me kë...

Konflikti për shitblerjen e kafshëve që çoi në vrasje, eksperti i forenzikës jep detaje për filmimet në ditën kritike

Në gjykimin ndaj Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, të njëjtit janë ballafaquar me ekspertin e Agjencisë së ...

Shtyhet seanca në gjykimin për vrasjen e vitit 2016 në Podujevë

Për shkak të problemeve shëndetësore të njërit nga të akuzuarit në rastin e vrasjes së  Fahri Bunjakut në vitin 2016, seanca gjyqësore në këtë rast ...

Konflikti që nisi për kafshë dhe përfundoi me vrasje, eksperti i forenzikës tregon për analizat e ADN-së së të akuzuarve

Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, janë ballafaquar në seancë gjyqësore me ekspertin e forenzikës, Bashkim Mustafa.

Vazhdon seanca për vrasjen e vitit 2016-të në Podujevë

Sadat dhe Fejard Llugaliu, të akuzuar për vrasjen e Fahri Bunjakut në vitin 2016-të në Podujevë, janë ulur sërish në bankën e të akuzuarve në Gjykatën ...

Mbahet seanca ndaj të akuzuarve për vrasjen e vitit 2016 në Podujevë

 

Shtyhet sërish seanca e rigjykimit për vrasjen e vitit 2016 në Podujevë

Është shtyrë sërish seanca e rigjykimit në rastin ku të akuzuar janë Sadat e Fejard Llugaliu për vrasjen e Fahri Bunjakut.