Postet nga: Behar Ejupi

Nuk kalon propozimi për shkarkimin e kryetarit dhe nënkryetarit të OAK-së

Në mes të shumë përplasjesh e zhvillimesh interesante ka përfunduar punimet Kuvendi i Rregullt i Odës së Avokatëve të Kosovës.

Skender Musa - drejtuesve të OAK-së: Jeni të dobët, të korruptuar e shumë hakmarrës

Në Kuvendin e Odës së Avokatëve të Kosovës i cili është duke u mbajtur që nga mëngjesi i ditës së sotme, është paraqitur raporti i ...

Kryetari i OAK: 6 minuta pasi e pranova detyrën, Policia më erdhi në zyrë

Në Kuvendin e Rregullt të Odës së Avokatëve që është duke u mbajtur momentalisht, sipas pikave të rendit të ditës, kryetari i Odës Behar Ejupi, paraqiti ...

Kryetari i OAK, pas kërkesës për shkarkim: Nuk jam kryetar i pakicës, jam kryetar i shumicës

Nasuf Hasani, kryetari i Degës Regjionale të Avokatëve të Prishtinës i ka kërkuar kryetarit të Odës së Avokatëve të Kosovës, që të largohet ...

Kryetari i degës së avokatëve në Prishtinë denoncon në Polici kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës

Nasuf Hasani, kryetari i avokatëve dega në Prishtinë ka denoncuar gjatë ditës se sotme në Polici kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës, Behar Ejupin.

Skender Çoçaj e Behar Ejupi bisedojnë rreth vazhdimit të punës së gjykatave në pandemi

Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor të Kosovë, Skender Çoçaj, priti sot në takim kryetarin e Odës së Avokatëve të Kosovës Behar Ejupi dhe nënkryetarin ...