Postet nga: Siria

 Foto nga qendra ku po mbahen gratë dhe fëmijët e kthyer nga Siria

104 gra dhe fëmijë që janë kthyer mbrëmë nga Siria për në Kosovë janë vendosur në Qendrën e Azilkërkuesve në Vranidoll.

Thaçi: Kthimi i kosovarëve nga Siria punë e mrekullueshme e institucioneve

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka përshëndetur kthimin e kosovarëve nga Siria.

Nëntë fëmijë të kthyer nga Siria me prindër të vdekur në luftë

Nëntë nga 74 fëmijët kosovarë që u kthyen dje nga Siria humbën prindërit e tyre në luftë.

ShBA-ja përgëzon Kosovën për të kthyerit nga Siria

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka përgëzuar Kosovën për operacionin e mbrëmshëm që solli në Kosovë 110 shtetas që po qëndronin ...

Prokuroria Speciale konferencë të jashtëzakonshme për të kthyerit nga Siria

Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka organizuar konferencë lidhur me kthimin e shtetasëve kosovarë nga Siria.

Shifrat e kosovarëve të mbetur në Siri

Megjithëse 110 shtetas kosovarë janë kthyer dje nga Siria, mbi 80 të tjerë vazhdojnë të jenë në zonat e konfliktit.

Arrestohen katër të kthyer nga Siria

Katër burra janë arrestuar nën dyshimet se kanë marrë pjesë aktivisht në luftën në Siri.

110 të kthyer nga Siria, katër burra 32 gra e 74 fëmijë

Ministri i Drejtësisë ka folur sot për operacionin e kthimit të kosovarëve nga Siria.