Postet nga: Siria

(VIDEO) Avokatja e të kthyerës nga Siria: Ajo është mashtruar nga burri

Kimete Krasniqi, avokate e njërës prej grave që u kthyen të premten nga Siria ka kundërshtuar pretendimet e prokurorisë për klienten e saj.

Arrijnë në gjykatë gjashtë gratë e kthyera nga Siria

Para pak çastesh janë sjellë në ambientet e Gjykatës edhe grupi i dytë prej 6 grave të tjera të kthyera nga Siria javen e kaluar.

Hoti: T’u ndihmojmë të kthyerve nga Siria që të integrohen

Deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti u ka bërë thirrje institucioneve, familjarëve dhe shoqërisë që të angazhohen në integrimin e të kthyerve nga Siria.

Pacolli: Duhet trajtuar droga e fortë që është propaganda e ekstremizmit

Ministri i Jashtëm i Kosovës, Behgjet Pacolli ka reaguar përsëri duke thënë se kthimi i 110 shtetasve kosovarë nga Siria është një lajm i madh humanitar, ...

Gjykata vendosi për të miturin e kthyer nga Siria

R.T i kthyer dje nga Siria do të qëndrojë në paraburgim për shkak të dyshimeve për pjesëmarrje të tij në konflikt në Siri.

 Foto nga qendra ku po mbahen gratë dhe fëmijët e kthyer nga Siria

104 gra dhe fëmijë që janë kthyer mbrëmë nga Siria për në Kosovë janë vendosur në Qendrën e Azilkërkuesve në Vranidoll.

Thaçi: Kthimi i kosovarëve nga Siria punë e mrekullueshme e institucioneve

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka përshëndetur kthimin e kosovarëve nga Siria.

Nëntë fëmijë të kthyer nga Siria me prindër të vdekur në luftë

Nëntë nga 74 fëmijët kosovarë që u kthyen dje nga Siria humbën prindërit e tyre në luftë.