Postet nga: Siria

Kosova mbështet sulmet amerikane në Siri dhe Irak

Ministria e Punëve të Jashtme ka njoftuar se Kosova përkrah sulmet e fundit mbrojtëse ndaj organizatës Kata’ib Hizbollah në Siri dhe Irak, duke i vlerë...

Kurdët arrijnë marrëveshje me ushtrinë siriane për t'i rezistuar Turqisë

Kurdët në Siri kanë bërë të ditur se kanë arritur një marrëveshje me Damaskun rreth pozicionimit të trupave siriane afër kufirit me Turqinë, teksa Ankaraja ka ...

Lufta në Siri vazhdon t’i ndajë familjet nga Kosova

Një familje nga Kosova është duke kërkuar nga Qeveria e Kosovës që t’ia kthejë djalin nga Siria. Ai kishte shkuar atje së bashku me gruan, pasi ishte ...

24 grave të kthyera nga Siria u vazhdohet masa e arrestit shtëpiak, katër të tjera lirohen

Gjykata e Prishtinës duke vendosur në kërkesën e Prokurorisë Speciale ka marrë vendim që ndaj 24 grave të kthyera nga Siria të vazhdohet masa e arrestit shtëpiak ...

E dyshuara: Në Siri shkova me kërkesën e burrit për një jetë më të mirë

Gruas kosovare që shkoi në Siri, iu vranë dy burra, ndërsa burrin e tretë e ka në burg.

Avokatja e gruas së kthyer nga Siria: Ajo tentoi të kthehet edhe më herët

Fortesa Mehmeti, avokate e njërës nga gratë që u kthye nga Siria të shtunën rrëfeu jetën që klientja e saj e kishte bërë në ...

Arrin në gjykatë grupi i tretë i grave të kthyera nga Siria

Para disa minutave janë sjellë në ambientet e Gjykatës edhe grupi i tretë i grave të kthyera nga Siria javën e kaluar.

Avokatet kundërshtojnë arrestin shtëpiak për gratë e kthyera nga Siria

Tre avokate të caktuara për mbrojtjen për tri nga gratë e kthyera nga Siria kanë marrë sot pjesë në seancën dëgjimore për caktimin e masë...