Postet nga: DKA

Dyshimet në punën e Komisionit, Komuna e Vushtrrisë anulon konkursin për drejtorë të shkollave

Komuna e Vushtrrisë ka njoftuar se ka anuluar konkursin për zgjedhjen e pesë drejtorëve nëpër shkolla.

Malishevë, u hiqen mëditjet gjashtë drejtorëve të shkollave dhe 46 mësimdhënësve për mungesa në orar të punës

Drejtoresha për Arsim dhe Edukim në Komunën e Malishevës, Arbëreshë Krasniqi, i ka ndëshkuar me heqje të mëditjeve gjashtë drejtorë të shkollave dhe 46 më...

Gruaja e ish-deputetit të LDK-së emërohet edukatore në Lipjan

Gruaja e ish-deputetit nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Ilir Tasholli, Fakete Tasholli, është emëruar në pozitën e edukatores në shkollën “Zenel Hajdini” në ...

Ministrja e Arsimit takohet me drejtorët e arsimit për situatën e krijuar nga COVID-19

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci ka mbajtur një takim virtual me drejtorët e arsimit për situatën e krijuar me pandeminë.

Zv/drejtori i dyshuar për sulm seksual në Malishevë, flasin nga Drejtoria e Arsimit

Zëvendësdrejtori i Gjimnazit “Hamdi Berisha” në Malishevë do të përballet me masat ndëshkuese për shkak të dyshimit se i njëjti ka ngacmuar seksualisht një ...

MAShTI dhe DKA-të të gatshëm për fillimin e vitit të ri shkollor më 13 shtator

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se ministria dhe drejtoritë e arsimit nëpër komuna janë të gatshëm për të filluar vitin e ...

Ish drejtoresha e Shëndetësisë zgjidhet drejtoreshë e shkollës në Kaçanik

Ish drejtoresha e Shëndetësisë, Diana Bajrami-Reka në Komunën e Kaçanikut është zgjedhur në pozitën e drejtoreshës së shkollës fillore dhe të mesme të ...

Kandidatja me gjuhë angleze ia zë vendin asaj me gjuhë gjermane - VIDEO

Në konkursin për mësimdhënëse të gjuhës gjermane në komunën e Gjakovës, një kandidate pretendon se është pranuar një kandidate tjetër e kualifikuar ...