Postet nga: Donacion

Donacion nga mërgimtari, Spitali i Gjakovës bëhet me tre shtretër të ri

Spitali i Përgjithshëm "Isa Grezda" në Gjakovë njofton se ka marrë donacion tre shtretër.

Sindikata e 'Feronikelit' dhuron 2 mijë euro për familjen Abazi që humbi dy djem nga tërmeti në Shqipëri

Sindikata e Pavarur e Punëtorëve kompanisë “Feronikeli” ka dhuruar 2 mijë euro për familjen Abazi, e cila humbi dy djem nga tërmeti në Shqipëri.

Dogana e Kosovës pranoi 12 mijë euro pajisje nga ShBA

Dogana e Kosovës e ka pranuar sot donacionin e rradhës nga Qeveria e ShBA-së.

Dua Lipa dhe brendi shqiptar në Amerikë do të dhurojnë për Shqipërinë të ardhurat nga shitja e materialeve

Dua Lipa ka njoftuar se së bashku me Kujtimin dhe Arbenin nga "Bond.nyc" do të krijojnë materiale të cilat do të shiten në të gjithë botën dhe të ...

Komuna e Mitrovicës përfiton 600 kontejnerë nga donacioni gjerman

Komuna e Mitrovicës sot ka pranuar një donacion nga organizata gjermane GIZ rreth 600 kontejnerë, me nga 240 litra, të cilët do të shërbejnë për ndarjen e mbeturinave ...

Të hollat nga shitja e biletave në Europianin U20, donacion për fëmijët e sëmurë

Federata e Basketbollit të Kosovës ka vendosur që të gjitha të hollat që do të grumbullohen nga shitja e biletave të ‘FIBA U20’, Kampionatit Evropian, Divizioni B – në kategorinë ...

Ministria e Mjedisit pranon donacion në vlerë prej 4 milionë dollarësh nga Japonia

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, sot ka pranuar një donacion nga Qeveria Japoneze, në kuadër të projektit “Ngritja e kapaciteteve për kontrollin e ndotjes ...

Shtëpitë e Shëndetit në Gjilan përfitojnë pajisje sanitare nga shqiptari prej Zvicres

Shtëpitë e shëndetit në Gjilan kanë përfituar donacion për pajisje sanitare me vlerë mbi 50 mijë euro nga shqiptari që jeton në Zvicër.