Postet nga: Shemsedin Pira

Paraburgim një mujor vitiasve, të dyshuar për keqpërdorim tenderësh

Fadil Abazi, menaxher i Prokurimit në Komunën e Vitisë dhe Florim Ramaj zyrtarë i Komunës së Vitisë, të dyshuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare lidhur ...

Komandanti i zjarrfikësve në Kamenicë dënohet për mbushjen e veturës private me derivate nga buxheti i shtetit

Komandanti i zjarrfikësve në Kamenicë dënohet për mbushjen e veturës private me derivate nga buxheti i shtetit

Vrasja për kontest pronësor, rrëfehet në gjykatë dëshmitari okular

Besmir Ismajli, Samet Ismajli, Fisnik Ismajli, Ismet Ismajli dhe Izri Ismajli, të akuzuar për vrasjen e Muhamet Ismajlit në fshatin Sadovinë e Çerkezëve të komunës së Vitisë ...

Sadullah Dermaku inspektor nga Kamenica, është dënuar për marrje të ryshfetit

Sadullah Dermaku, inspektor nga Kamenica është dënuar sot në gjykatën e Gjilanit pasi u gjet fajtor për marrje të ryshfetit.

Merr fund edhe rigjykimi i katërt i inspektorit nga Kamenica

 

Rigjykimi i inspektorit, avokati: I akuzuari s’i mori 500 eurot ryshfet por hua

Në Gjykatën e Gjilanit sot është mbajtur seanca ndaj inspektorit të Komunës së Kamenicës, Sadullah Dërmaku, i akuzuar për marrje ryshfeti.

Dështon seanca për shitjen e masës drurore të lajmëruara të vjedhura në Polici

Për shkak të mungesës së anëtarit të trupit gjykues dhe prokurorit të shtetit nuk është mbajtur seanca ndaj të akuzuarit për keqpërdorim të detyrës ...

Gjilanasi dënohet për posedim të heroinës

8 muaj burgim dhe 500 euro gjobë iu shqiptuan Adnan Halabakut, i akuzuar për posedim të heroinës.