Postet nga: shaip havolli

Ndjekje penale për zyrtarët që nuk e deklarojnë pasurinë

Rreth katër mijë e 700  zyrtarë të lartë që punojnë në institucionet e Kosovës, janë të obliguar që çdo vit të deklarojnë pasurinë e tyre në Agjencinë Kundër ...

Punësime partiake e familjare, kryetari i PDK-së Kadri Veseli flet për masa ligjore

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli dhe ministri i Drejtësisë, Aberlad Tahiri kanë zhvilluar një takim me drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsionit, Shaip Havollin.

‘Rosa e madhe’ me mesazh për luftimin e korrupsionit

Në Ditën Botërore të Luftës kundër Korrupsionit, në sheshin “Skënderbeu” është vendosur një rosë e verdhë prej gome, tashmë si simbol botëror në luftë...

Veseli: Të gjithë do të japin llogari për pasurinë publike madje edhe për gratë

Parandalimi i konfliktit të interesit është bërë shkak i një takimi të përbashkët mes kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, me ministrin e Drejtësisë, ...

Anti-Korrupsioni 'ende duke e hetuar' rritjen e pagave të Qeverisë

Agjencia Kundër Korrupsionit është ende në fazën e hetimeve nëse gjetjet e tyre për konflikt interesi në çështjen e rritjes së pagave për zyrtarët ...

Shaip Havolli: Duhet të zgjerohet lista e zyrtarëve që e deklarojnë pasurinë

Komisioni Parlamentar për Legjislacion ka shqyrtuar Raportin Vjetor të punës së Agjencisë Kundër Korrupsionit për vitin 2017.

Preteni: Asnjë Rast Dhune nuk Është Evidentuar si Rezultat i Publikimit të Pasurive

Ish- drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Hasan Preteni, ka vlerësuar se Ligji për Deklarimin dhe Prejardhjen e Pasurisë së Zyrtarëve të Lartë, duhet ndryshuar vetëm ...

Kundërshtohet 'Fshehja' e Parave të Thata të Zyrtarëve Publikë

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion, Shaip Havolli, ka thënë për KALLXO.com se në bazë të vlerësimit të zbatimit të Ligjit për Deklarimin, Prejardhjen dhe ...