Postet nga: shaip havolli

Anti- Korrupsioni Përgatit Fshehjen e Parave të Gatshme të Zyrtarëve Publikë me Ligj

Shefi i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Shaip Havolli, ka paralajmëruar ndryshimin e Ligjit për Deklarimin e Pasurisë me të cilin, sipas tij, zyrtarëve që e kanë pë...

Lumezi dhe Havolli Koordinohen për Parandalimin e korrupsionit

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi dhe Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion, Shaip Havolli, kanë mbajtur një takim ku janë dakorduar për koordinimin e përpjekjeve në parandalimin ...

Havolli: Luftimi i Korrupsionit Sfidues për Ne

Shaip Havolli, drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit në publikim e raportit foli edhe për luftimin e korrupsionit në Kosovë si kusht për liberalizimin e vizave.

Kërkohet Mbrojtje për Kallxuesit e Korrupsionit

Shefja e Zyrës së Bashkimit Europian në Kosovë, Natalia Apostolova, ka kërkuar mbrojtje më efikase për kallxuesit e korrupsionit nëpër institucione dhe organizata që financohen ...

Havolli Do Ndryshimin e Katër Ligjeve Kundër Korrupsionit

Në një takim me Kryeministrin Ramush Haradinaj, drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit Shaip Havolli ka kërkuar plotësim- ndryshimet e katër ligjeve që lidhen me këtë ...

Pasuria e Shefit të Institucionit ku Deklarohet Pasuria

Deklarimit të pasurisë së zyrtarëve të lartë nuk i ka ikur as Shaip Havolli, kreu i Agjencisë Kundër Korrupsionit, institucionit ku zyrtarët obligohen ta bëjnë kë...

Havolli: Prokurimi Publik, Vrimë e Zezë e Shtetit

Havolli: Prokurimi Publik, Vrimë e Zezë e Shtetit

Drejtori i ri i Agjencisë Kundër Korrupsionit konsideron si prioritet parandalimin e korrupsionit në fushën e prokurimit publik që sipas tij është fushë shumë problematike

Takim për Luftën Kundër Korrupsionit

Sipas komunikatës së Prokurorisë së Shtetit Aleksandër Lumezi e Shaip Havolli, drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsion u takuan për të koordinuar veprimet në luftën kundë...