Postet nga: Blerim Sallahu

Zv/ministri i Drejtësisë për dokumentarin serb për masakrën e Reqakut: Bota e di se Serbia ka kryer gjenocid

Pas mbledhjes së Qeverisë, zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu tha se janë në përgatitje të padisë për gjenocid dhe se po tentojnë të prodhojnë një ...

Mjekët e profesorët futen në kategorinë e zyrtarëve që duhet ta deklarojnë pasurinë

Në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës, u miratua kërkesa Ministrisë së Drejtësisë që në listën e zyrtarëve publik që deklarojnë pasurinë, të hyjnë ...

Në burgun e Smrekonicës gjenden armë të ftohta, telefona e kuti me tableta - FOTO

Zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu, ka njoftuar se gjatë një bastisje në Qendrën Korrektuese në Smrekonicë gjatë ditës së djeshme janë gjetur 20 bisqe, telefona, kabllo, ...

Këshilli Prokurorial paralajmëron ndërprerjen e komunikimit me Qeverinë nëse nuk distancohet nga deklarata e zv/ministrit

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka paralajmëruar se do të ndërpresë komunikimin me Qeverinë apo pushtetin ekzekutiv, siç i janë referuar ata, nëse këta të ...

Komisioni për Legjislacion miraton në parim projektligjin për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar

Komisioni për Legjislacion ka miratuar në parim projektligjin për Administrimin e Pasurisë së Sekuestruar dhe të Konfiskuar.

Zv.ministri Sallahu viziton Gjykatën Speciale, njihet me kushtet e paraburgimit ku po mbahen ish-krerët e UÇK-së

Kryetarja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), Ekaterina Trendafilova, së bashku me administratoren, Fidelma Donlon, mirëpritën sot zëvendësministrin e Drejtësisë së Kosovës, ...

Këshilli Prokurorial: Të pabaza pretendimet e zv.ministrit Sallahu rreth vendimit për kompensimin e ekspertëve mjeko-ligjorë

Zëvendësministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu, ka njoftuar sot se kanë denoncuar në organet e drejtësisë një vendim në lidhje me kompensimin e ekspertëve mjeko-ligjorë.

Dhurata Hoxha flet pas denoncimit që Blerim Sallahu e bëri për 'dëmin milionësh'

Zv.ministri i Drejtësisë, Blerim Sallahu ka njoftuar se e kanë denoncuar një vendim që është marrë në lidhje me kompensimin e ekspertëve mjeko-ligjorë.