Postet nga: Agjencia Kundër Korrupsion

Antikorrupsioni: Policia e Kosovës është duke trajtuar pretendimet e ngritura rreth shkeljeve në BQK

Guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës, Fehmi Mehmeti, e ka larguar nga puna, Shkëndije Himaj Zekaj, e cila kishte qenë kundërkandidate e Mehmetit për pozitë...

Drejtori i Agjencisë Kundër Korrupsionit flet për 50 mijë eurot e deputetit të Vetëvendosjes

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Mirsad Shkreta, ka raportuar  të premten në Polici se në banesë i janë vjedhur 50 mijë euro.

Sinjalizuesi kërkon nga Qeveria dhe deputetët të kthejnë vëmendjen te BQK-ja, pretendon skandale të shumta

Një sinjalizues ka dërguar një shkresë në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK) me informacione, të cilat, sipas tij, dëshmojnë keqpërdorime të ndryshme dhe punësimet në Bankë...

Pas raportimit të KALLXO.com, drejtori i Infektivës në ShSKUK lë pozitën në klinikë private

Agjencia Kundër Korrupsionit ka detyruar drejtorin e Klinikës Infektive në ShSKUK, Arben Vishaj, të lërë pozitën e tij si person i autorizuar në klinikën e ...

Rreth 550 zyrtarë publikë ende nuk e kanë deklaruar pasurinë, sot përfundon afati

Sot është dita e fundit për deklarimin e pasurisë, ndërsa Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) njofton se rreth 550 zyrtarë publik ende nuk e kanë bërë deklarimin e ...

Tërhiqet njëri nga kandidatët për pozitën e Kryeprokurorit të Shtetit

Arben Ismajli, prokuror në Prokurorinë e Apelit është tërhequr nga kandidatura për pozitën e të parit të Prokurorisë së Shtetit.

Rreth 140 kallëzime penale nga Agjencia Kundër Korrupsion në 2021, përfshihen ministra, prokuror dhe gjyqtar

Agjencia Kundër Korrupsionit ka bërë të ditur se ka dorëzuar në Prokurori rreth 140 kallëzime penale gjatë vitit 2021, kundër zyrtarëve publik në Kosovë.

Hapet afati për deklarimin e pasurisë të zyrtarëve publik

Nga data 1 deri më 31 mars 2022, zyrtarët publik në Kosovë do të jenë të obliguar të bëjnë deklarimin e pasurisë në Agjencinë Kundër Korrupsion (AKK).