Postet nga: senati i up-së

UP emëron anëtarë në Këshillin Botues dhe atë të Ankesave

Senati i Universitetit të Prishtinës sot ka votuar një anëtare të re në Këshillin Botues

Senati i UP-së diskuton për kandidaten e dhjetësheve që s'u pranua Asistente

Senati i Universitetit të Prishtimnës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e sotme ka diskutuar në lidhje me konkursin për bashkëpunëtor të jashtëm, ku u apostrofua edhe ...

Mandati i dyshimtë i anëtarëve të Këshillit Drejtues të UP-së

Në mbledhjen e 28 qershorit, në Senatin e Universitetit të Prishtinës, u zgjodhën pesë anëtarë të Këshillit Drejtues.

Këta janë 21 kandidatët që synojnë 5 pozitat në Këshillin Drejtues të Universitetit të Prishtinës

Senati i Universitetit të Prishtinës në mbledhjen e fundit që ka mbajtur më 10 qershor të këtij viti kishte shpallur konkursin për zgjedhjen e pesë anëtarëve ...

Senati i UP-së: Inspektorati i Punës po shkelë autonominë e Universitetit

Menaxhmenti i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina", bashkë me dekanët e fakulteteve, gjatë mbledhjes së sotme kritikuan vendimet e Inspektoratit të Punës, të cilat u cilësuan ...

Senati largon revistën shkencore 'Danubius' nga lista e revistave kredibile

Në mbledhjen e 48-të të Senatit të “Universitetit të Prishtinës”, rektori Marjan Dema paraqiti kërkesën e Këshillit Qendror të Studimeve të Doktoratës, të cilët ...

Dugolli: Ka pasur tendencë favorizimi të privatëve

Pas mbledhjes së mbyllur të senatit të Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina” për media ka folur dekani i Fakultetit të Filozofikut, Bujar Dugolli.

Universiteti i Prishtinës mbështet grevën, anulon aktivitetet akademike dhe administrative

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka bërë të ditur se pas takimit që është mbajtur sot me Kolegjiumin e Dekanëve është diskutuar çështja e grevës në ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!