Postet nga: senati i up-së

Senati i UP-së miratoi shpalljen e konkursit plotësues për nivelin Master

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e sotme miratoi shpalljen e konkursit plotësues për vendet e paplotësuara në nivelin master për vitin ...

UP shtyn afatin për aplikim të studentëve në nivelin Master

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” gjatë mbledhjes së sotme vendosi që Fakulteti i Mjekësisë të ketë kandidatin Fisnik Kurshumliu si prodekan për çështje mësimore.

ORCA reagon ndaj avancimit të profesorëve ‘Supermenë’

Sot Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” mbajti mbledhjen e radhës me ç’rast edhe avancoi profesorë nga Fakulteti Filozofik, ai Ekonomik, Fakulteti Filologjik dhe nga Fakulteti i ...

Senati i UP-së Diskuton Rastin e Kryeinspektorit të Arsimit

Rreth tri orë ka zgjatur mbledhja e Senatit të Universitetit të Prishtinës, në të cilën janë diskutuar një sërë çështjesh.

Senati i UP-së Miraton Rregulloren për Emërime e Avancime Akademike

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” ka miratuar në mbledhjen e sotme Rregulloren për emërimin, riemërimin dhe avancimin e personelit akademik te UP-së për ...

Senati sot Vendos për Rregulloren për Avancim të Personelit të UP-së

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina”, sot mban mbledhjen e rregullt të Senatit ku pritet të shqyrtohen 12 pika të rendit të ditës.

‘Edhi i Prerë’ dhe ‘Formimi i Ushtrisë’ në Senat të UP-së

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” sot ka mbajtur mbledhjen e parë për vitin 2018. Në këtë mbledhje u shqyrtuan 12 pika të rendit të ditës ndë...

Nuk Avancohet Gruaja e Bujar Dugollit

Mimoza Dugolli nuk arritur të avancohet në titullin Profesoreshë-Asistente në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës pas vendimit të  senatit të Universitetit të Prishtinës.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!