Postet nga: senati i up-së

Kontestohet mandati i senatorëve studentë në UP

Pikë shtesë në rendin e ditës të mbledhjes së Senatit të Universitetit të Prishtinës ishin edhe kërkesat që ishin dorëzuar nga senatorët studentë për ...

Senati i UP-së nesër vendos për profesorin që pretendohet se ngacmoi seksualisht studenten

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nesër do të mbajë mbledhjen e rregullt dhe në rend dite për diskutim janë 9 tema.

Të gjitha vendimet që u morën në mbledhjen e sotme të Senatit të UP-së

Senati i Universitetit të Prishtinës ka mbajtur mbledhjen e 45-të me radhë.

Senati shtyn shqyrtimin e kërkesës për transfer të studentëve në UP

Është shtyrë për të enjten shqyrtimi i kërkesës së kryeminstrit të Kosovës që të lejohet transferi i një grupi të studentëve nga Universiteti Shtetëror ...

Skender Ahmeti bëhet Prodekan në FIEK

Në mbledhjen e 45 të senatit të Univërsitetit të Prishtinës u miratuan njëzëri pika 2, pika 5 dhe pika 6 e rendit të ditës.

VIDEO: Studentët kërkojnë që të ndalen ofendimet nga profesorët

Senatorja e Fakultetit të Mjekësisë, Myrvete Paçarada, në mbledhjen e kaluar të Senatit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, gjatë diskutimeve për rastin e avancimit të ...

Profesori që priste avancimin në UP, akuzohet për ngacmim seksual

Dekania e Fakultetit të Mjekësisë, Suzana Manxhuka-Kërliu, në mbledhjen e sotme të Senatit të UP-së, tha se një kandidat për avancim është akuzuar për ngacmim seksual ...

Miratohet shpallja e konkursit për doktoratë në UP

Senati në mbledhjen e sotme vendosi që të miratojë shpalljen e konkursit për studimet e doktoratës për vitin akademik 2018/19.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!