Postet nga: fshmn

Senati i UP-së nuk avancon kandidaten që mori më së shumti pikë në konkursin për asistent në FShMN

Senati i Universitetit të Prishtinës me shumicë votash ka vendosur që të mos e avancojë kandidaten Tropikë Agaj, në konkursin për asistent në departamentin e Gjeografisë në Fakultetin ...

Bulliqi mohon se ka tentuar ndikimin në konkursin e UP për avancimin e një asistenti

Shpejtim Bulliqi, profesor i Gjeografisë në Universitetin e Prishtinës, në të njëjtën kohë kryetar i Podujevës, ka mohuar se ka tentuar ushtrimin e ndikimit të tij ...

Shpejtim Bulliqi tenton ndikimin në senatorët e UP-së për avancimin e një asistenti

Kryetari i komunës së Podujevës, Shpejtim Bulliqi që në të njëjtën kohë ushtron edhe detyrën e profesorit të Gjeografisë në Universitetin e Prishtinës, Shpejtim ...

UP-ja pengon avancimin e një gruaje që mori më së shumti pikë nga komisioni vlerësues i FShMN-së

Me 6 janar, Universiteti i Prishtinës do të mbajë mbledhje ku parashihet të vendoset fundi i sagës 7-mujore që është zhvilluar për ta ndalë Tropikë Agajn për ...

Shembet një pjesë e objektit të FShMN-së, shkak punimet dhe vjetërsia e objektit

Dekania e Fakultetit të Filologjisë, Lindita Sejdiu Rugova, ka njoftuar se mbrëmë më 6 maj, është shembur një pjesë e Fakultetit të Shkencave Matematike-Natyrore.

Mospërfillja e masave kundër COVID-19 në Fakultetin Teknik (VIDEO)

Mësimi në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, ndryshe nga vitet e tjera nuk filloi në ditët e para të muajit tetor si zakonisht, për shkak të ...

Dëmet nga shiu, FShMN pezullon pranimin e aplikacioneve të studentëve të rinj

Si pasojë e reshjeve të shiut, objekti i Fakultetit të Shkencave Matematike – Natyrore dhe i Fakultetit të Filologjisë në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” ka pësuar dëmtime.

Plani rregullues për objektin e FSHMN-së merr dritë të gjelbër nga Asambleja e Prishtinës

Kuvendi Komunal i Prishtinës në mbledhjen e mbajtur sot, ka dhënë dritën e gjelbër për fillimin e hartimit të planit rregullues të Fakultetit të Shkencave ...