Postet nga: Avancimi

Avancohen dy prokurorë në Prokurorinë Speciale

Këshilli Prokurorial i Kosovës ka aprovuar sot propozimin e komisionit për avancim, për avancimin e dy prokurorëve të rinj në Prokurorinë Speciale të Republikës ...

Nga vozitës në zyrtar të prokurimit, avancimi i punëtorëve në RTK

Zyra Kombëtare e Auditimit ka gjetur probleme në mënyrën se si janë avancuar disa punëtorë në Radio Televizionin e Kosovës.

UP hap konkurs për emërim, riemërim dhe avancim të personelit akademik

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” më 4 maj ka shpall të hapur konkursin për emërimin, riemërimin ose avancimin e personelit akademik në fakultetet e UP-së.

UP-ja pengon avancimin e një gruaje që mori më së shumti pikë nga komisioni vlerësues i FShMN-së

Me 6 janar, Universiteti i Prishtinës do të mbajë mbledhje ku parashihet të vendoset fundi i sagës 7-mujore që është zhvilluar për ta ndalë Tropikë Agajn për ...

Demir Limaj bëhet profesor në Universitetin e Prizrenit

Demir Limaj, vëllai i Kryetarit të Partisë Socialdemokrate, Fatmir Limaj pritet të marrë kontratë të rregullt me Universitetin e Prizrenit.

Senati ‘vulos’ avancimin e dyshimtë, kandidati paralajmëron ankesë

Në mbledhjen e senatit të Universitetit të Prishtinës të datës 20 shtator u miratua procesverbali i mbledhjes së 20 korrikut që shënon vendimin përfundimtar të avancimit të një ...

Nuk Avancohet Gruaja e Bujar Dugollit

Mimoza Dugolli nuk arritur të avancohet në titullin Profesoreshë-Asistente në Fakultetin e Ndërtimtarisë dhe Arkitekturës pas vendimit të  senatit të Universitetit të Prishtinës.