Postet nga: senati i up-së

Shtyhet seanca për rastin e Tropikë Agajt, shkak ekspertiza jo e plotë financiare

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë, më 20.05.2024 është mbajtur seanca gjyqësore lidhur me rastin e Tropikë Agajt, paditëses së Universitetit “Hasan Prishtina” në Prishtinë.

Senati ka votuar statutin e ri të Universitetit të Prishtinës, këto janë risitë

Me 20 vota për, 3 abstenime dhe asnjë kundër, është votuar sot statuti i ri i Universitetit të Prishtinës.

Pesë kandidatë për rektor të UP-së i propozohen Senatit nga komisioni

Pesë kandidatë për rektor të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, i janë propozuar Senatit të UP-së nga komisioni për verifikimin e kandidatëve për rektor.

Aplikimet për rektor të UP-së, Senati formon komisionin profesional

Në mbledhjen e Senatit të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, është votuar për formimin e komisionit profesional prej pesë anëtarëve për shqyrtimin e aplikimeve të ...

UP reagon pas kritikave për zgjedhjen e anëtarëve të Këshillit Drejtues

Zgjedhja e 5 anëtarëve të ri të Këshillit Drejtues të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, nga ana e Senatit të Universitetit, nxiti reagime në vend.

Senati i UP-së diskutoi në mbledhje të jashtëzakonshme për senatorët studentë dhe votat e tyre për anëtarë të KD-së

Senati i Universitetit të Prishtinës "Hasan Prishtina" sot mbajti një mbledhje të jashtëzakonshme për të diskutuar në lidhje me votimin e senatorëve studentë për anë...

Senati i UP-së i jep dritën e gjelbër konkursit për bashkëpunëtorë të jashtëm

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” në mbledhjen e sotme ka marrë vendim që nesër të shpallet konkursi për angazhimin e bashkëpunëtorëve të ...

Këta janë prodekanët e propozuar të Fakultetit Ekonomik

Profesorët Drita Konxheli Radoniqi, Alban Elshani dhe Afërdita Berisha janë propozuar nga Fakulteti Ekonomik për prodekanë të këtij fakulteti.