Postet nga: Inspektorati i Arsimit

Inspektorati i Arsimit del me vendim për rastin e çerdhes në Fushë Kosovë

Inspektorati i Arsimit ka nxjerrë vendim me të cilin obligon Drejtorinë Komunale të Arsimit në Fushë Kosovë që menjëherë të suspendojë nga puna 3 punëtorët e çerdhes “Gë...

Inspektorati i Arsimit rekomandon suspendimin deri në zbardhjen e rastit të punëtoreve të çerdhes në Fushë-Kosovë

Inspektorati i Arsimit ka realizuar një inspektim emergjent në institucionin parashkollor “Gëzimi Ynë” në Fushë-Kosovë pas publikimit të pamjeve nga familjarët e një 3-vjeçari, të cilë...

Inspektorati i Arsimit: Rasti i 5-vjeçarit përfundon me kthimin në shkollë

Inspektorati i Arsimit ka bërë të ditur se sot janë takuar me zyrtarë nga Drejtoria e Arsimit në Ferizaj për të diskutuar rastin e 5-vjeçarit që u ...

Nagavci: Kam aktivizuar Inspektoratin e Arsimit për rastin në Pejë, por raporti ka qenë i mangët

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Arbërie Nagavci në ‘Kallxo Përnime’ ka folur për rastin e fundit në Pejë, ku u raportua se disa nxë...

S'ka ritestim të kandidatëve për doktoratë

Senati i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” me shumicë absolute ka marrë vendim që të anulojë vendimin për ritestim të kandidatëve për studime të doktoratës ...

Inspektorati i Arsimit kërkon anulimin e ritestimit të studentëve të doktoratës

Inspektorati i Arsimit ka kërkuar nga Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” që të anulojë vendimin për ritestim të kandidatëve të doktoratës të Fakultetit Ekonomik dhe ...

Ministrja e Arsimit premton vlerësim të mësimdhënësve

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Arbërie Nagavci, tha se vlerësimi i mësimdhënësve do të bëhet por fillimisht në synimin e saj është forcimi ...

Inspektorati mbyll çerdhen “Cambridge Kids”

Inspektorati i Arsimit e ka mbyllur çerdhen “Cambridge Kids”,  ku dje rrodhi një video që dyshohet se është keqtrajtuar një fëmijë nga një edukatore e saj.