Postet nga: rritja e cmimeve

Vazhdon rritja e çmimeve, Ministria e Tregtisë me vetëm dy inspektorë

Ministria e Tregtisë ka bërë të ditur se i ka në dispozicion vetëm dy inspektorë të tregut të cilët e kanë për detyrë t’i inspektojnë ...

Rritja e çmimeve në Shqipëri, FMN-ja me disa sugjerime për qeverinë

Fondi Monetar Ndërkombëtar i sugjeron qeverisë shqiptare që të rrisë mbështetjen e shtresave në nevojë, përballë rritjes së çmimeve.

Në tre muajt e parë të vitit 2022, çmimet e produkteve bujqësore u rritën mbi 17%

Të dhënat e fundit të publikuara nga Agjencia e Statistikave të Kosovës, tregojnë se në tremujorin e parë të vitit 2022, çmimet e prodhimeve bujqësore janë rritur pë...

Lufta në Ukrainë ul parashikimet për rritje ekonomike në Ballkan 

Parashikimet për rritjen e bruto prodhimit të brendshëm në gjashtë vendet e Ballkanit Perëndimor, gjatë vitit 2022, janë ulur nga 4.1 për qind në 3.1 për qind, thuhet ...

Italia vazhdon masat kundër çmimit të lartë të naftës 

Qeveria italiane ka vazhduar masat për të zvogëluar shpenzimet për konsumatorët, pas rritjes së mprehtë të çmimeve të naftës, ka thënë Qeveria në Romë ...

Prodhuesi i 'KitKat' paralajmëron rritje të çmimeve

Gjiganti zviceran i ushqimit ‘Nestle’ ka paralajmëruar se do të vazhdojë të rrisë çmimet e produkteve, për shkak të rritjes së kostove të ushqimit.

Rritje rekorde e çmimeve të ushqimeve në mbarë botën

Agresioni i Rusisë kundër Ukrainës ka prekur rëndë tregjet dhe ka shkaktuar rritjen e çmimeve të ushqimeve.

Rritja e çmimeve të materialit ndërtimor rrezikon të bllokojë shumë projekte kapitale në kryeqytet

Rritja e çmimeve të materialit ndërtimor ka sjellë një situatë të rëndë në shumë projekte në kryeqytet, pasi shumë operatorë i kanë lënë pezull punimet.