Postet nga: Ministria e Tregtisë dhe Industrisë

Ministria e Industrisë pretendon se nuk ka largim të investitorëve nga Kosova

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), përmes një komunikate për media ka pretenduar se nuk ka asnjë investitor të jashtëm që është larguar nga ...

Këto janë disa prej projektligjeve që u miratuan sot në mbledhje të Qeverisë

Me propozimin e ministres së Industrisë, Rozeta Hajdari, kabineti qeveritar ka marrë vendim për miratimin e disa projektligjeve që prekin fushën e tregtisë.

Kabineti i ministres së Tregtisë, Rozeta Hajdari

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) në Qeverinë e Kosovës drejtohet nga ministrja Rozeta Hajdari.

Aktakuzë ndaj ish-ministrit Bajram Hasani, kryetarit dhe nënkryetarit të Malishevës

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë ndaj ish-ministrit të Tregtisë dhe Industrisë, Bajram Hasanit, kryetarit të Komunës së Malishevës, Ragip Begajt, zëvendësit të Hasanit ...

Inspektime të Ministrisë së Tregtisë, konfiskohen tri peshore e gjobitet një furrë buke

Inspektorët e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT), kanë konfiskuar tri peshore dhe kanë gjobitur një furrë buke, për shkak të disa parregullsive që kanë ...

MTI ka vazhduar të paguajë 25 inspektorët serbë që s’u panë në punë që nga 2016-ta

Ministrisë e Tregtisë dhe Industrisë, tash e riemëruar (Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë e Tregtisë) ka vazhduar të paguajë punëtorët pa shkuar në punë për ...

Vazhdon zvarritja për shfuqizimin e udhëzimit administrativ për monopolin e naftës

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti dhe Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ende nuk janë dakorduar për shfuqizimin e udhëzimit administrativ që krijon monopol në fushën ...

Hoti i kërkon edhe një herë ministrit Krasniqi shfuqizimin e udhëzimit për monopolin e naftës

Kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti i ka lënë edhe disa ditë kohë Ministrit të Tregtisë nga Nisma Socialdemokrate, Vesel Krasniqi që ta shfuqizojë një udhëzim administrativ që parashihte ...