Postet nga: Arben Gashi

Arben Gashi i LDK-së: Zgjedhjet me 22 ose 29 shtator

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi ka thënë sot se situata pulitke në vend ka marr formë, drejt zgjedhjeve të reja.

Aktakuzë ndaj Halitit e Dreshajt për sulmin - kanosjen ndaj deputetit të LDK-së

Prokuroria e Prishtinës me 31 maj 2019 ka ngritur një aktakuzë ndaj deputetëve Xhavit Haliti e Gani Dreshaj.

Tetë raste të konfliktit të interesit u raportuan nga Komisioni për noterët e rinj

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri tha se janë raportuar tetë raste nga ana e anëtarëve të komisionit për konflikt të interesit me ata që janë testuar ...

Gashi: Investimi në autostrada po i largon të rinjtë nga Kosova

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi, tha se ikja e qytetarëve nga vendi është për shkak se nuk ka investime të duhura.

Deputeti i LDK-së: Disa institucione të pavarura duhet të bëhen politike

Arben Gashi, deputet i LDK-së thotë se disa institucione të pavarura duhet të bëhen politike, duke marrë shembull ZRrE-në.

Gashi: Dy deputetë nga LDK munguan në seancë

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e LDK-së, Arben Gashi ka deklaruar se në seancën e jashtëzakonshme të thirrur nga opozita mungonin dy deputetë nga ...

Polemika mes Haxhiut e Beqës për Projektligjin për vërtetimin e pasurisë së pajustifikueshme

Shqyrtimi në parim i Projektligjit për shqyrtimin dhe vërtetimin e pasurisë së pajustifikueshme ishte njëra ndër pikat për të cilën në Komisionin për ...

Deputeti Xhavit Haliti merret në pyetje nga Policia

Deputeti i Kuvendit të Kosovës nga radhët e PDK- së, Xhavit Haliti, është intervistuar sot nga Policia e Kosovës lidhur me rastin që ndodhi në Kuvend më 18 ...