Postet nga: Rozeta Hajdari

Kuvendi miraton Projektligjin për tregti me jashtë

Kuvendi i Kosovës me 62 vota për, asnjë kundër dhe asnjë abstenim ka miratuar Projektligjin për tregti me jashtë.

Ministrja Hajdari prezanton projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale

Ministrja e Tregtisë dhe Insdustrië, Rozeta Hajdari ka prezantuar në Kuvendin e Kosovës, projektligjin për themelimin e Gjykatës Komerciale.

Deputetja e LDK-së e quan të pafalshme deklaratën e ministres Hajdari për CEFTA-n pa "Republika e Kosovës"

Deputetja nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) Valentina Bunjaku-Rexhepi e ka quajtur të pafalshme, deklaratën e ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta ...

Mospërmendja e 'Republika e Kosovës' në draft-letrën e Qeverisë për CEFTA-n, flasin nga PDK

Dy ditë më parë, ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, në emisionin “Kallxo Përnime” përmendi ekzistencën e një draft-letre përmes së cilë...

Kabineti i ministres së Tregtisë, Rozeta Hajdari

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) në Qeverinë e Kosovës drejtohet nga ministrja Rozeta Hajdari.

Rozeta Hajdari: Nuk jemi të interesuar për projekte me tarifa nxitëse

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, ka thënë se nuk janë të interesuar që të shtyjnë projekte që kanë tarifa nxitëse në energjinë e ...

Zbardhet draft-letra e Qeverisë Kurti për CEFTA, largohet emërtimi 'Republika e Kosovës'

Ministrja e Ministrisë së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, në emisionin “Kallxo Përnime” ka thënë se Qeveria Kurti 2 ka propozuar ndryshimin e emërtimit të ...

Rozeta Hajdari: Një kontratë e jashtëligjshme e ministrit të kaluar mund ta dërgojë Kosovën në Arbitrazh

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari,  ka thënë se një udhëzim administrativ i jashtëligjshëm për naftën, i trashëguar nga ...