Postet nga: Rozeta Hajdari

Rozeta Hajdari: Rritja e çmimeve të produkteve të konsumit është shqetësuese

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë Rozeta Hajdari në seancën e Kuvendit ka thënë se janë vërejtur raste të rritjes së çmimeve në veçanti ...

A ka monopol në tregun e naftës? Flet ministrja Hajdari

Cilësia e naftës në Kosovë po konsiderohet se nuk është e mirë. Madje, ka dyshime që ajo po përzihet e pastaj po shitet.

Nisin hetimet për importin e blloqeve që importohen nga Serbia

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, ka marrë vendim që të nisin hetimet zyrtarisht për importin e blloqeve standard me dimensione 19x19x25 të importuar nga Serbia.

Dokument - Vendimet e MTI-së para shfuqizimit të taksës për bllokat e importuar nga Serbia

Javën e kaluar në Kosovë u kritikua dhe u kundërshtua vendimi i ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, për të shfuqizuar masën ...

Reagimi i LDK-së ndaj largimit të masës mbrojtëse për bllokat nga Serbia

Departamenti për Ekonomi dhe Biznes i Lidhjes Demokratike e Kosovës (LDK) ka reaguar ndaj vendimit të ministres së Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, për ...

Ish-ministri e quan skandaloz vendimin e MTI-së për heqjen e masës ndaj bllokave që vijnë nga Serbia

Ish-ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala e ka quajtur skandaloz vendimin e ministres aktuale të Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, për shfuqizimin e masës ...

Geci ia kujton Vetëvendosjes kohën kur i rrotullonin kamionët me blloka nga Serbia - VIDEO

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari mori një vendim për shfuqizimin e masës mbrojtëse antidamping për bllokat me dimensione 19x19x25 të ...

Arsyetimi i ministres për shfuqizimin e masës mbrojtëse antidamping për bllokat e importuar nga Serbia

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka dalë me një arsyetim në lidhje me vendimin për shfuqizimin e masës mbrojtëse antidamping për ...