Postet nga: rektori

Shtyrja misterioze e votimit për rektor të Universitetit të Prizrenit

Megjithëse kanë dëgjuar prezantimin e katër kandidatëve, Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit nuk po arrin të votojë për rektorin e ri.

'Kthetrat' e politikës në Universitetin e Prizrenit

Në mesin e protestave studentore, vendimeve të gjykatës e akuzave të ndërsjella, zgjedhja e udhëheqësisë së Universitetit Publik të Prizrenit në esencë po del të jetë ...

Sot vendoset për hapjen e konkursit për rektor të Universitetit të Prizrenit

Universiteti Publik i Prizrenit pritet të bëhet me rektor së shpejti.

ORCA kundërshton prezencën e Kadri Veselit në ceremoninë e përvjetorit të UP-së

Organizata për rritjen e cilësisë në arsim (ORCA), ka kundërshtuar prezencën dhe fjalimin e kryetarit të PDK-së Kadri Veseli në ceremoninë e 49 vjetorit të themelit të ...

Rektori tregon pse Universiteti i Prizrenit nuk po bën grevë

Ismet Temaj, ushtrues detyre i rektorit të Universiteti të Prizrenit, pretendon se ky universitet mbetet i pandikuar nga politika.

Bytyqi: Studentët e Prizrenit po manevrohen nga menaxhmenti i vjetër

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyqi e ka quajtur të manevruar protestën e studentëve të Universitetit të Prizrenit lidhur me problematikën e zgjedhjes së ...

Rektori Dema: E paçim përjetë Kosovën dhe ushtrinë e saj!

Rektori i Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, Marjan Dema u ka uruar studentëve, personelit të UP-së dhe qytetarëve të Kosovës themelimin e ushtrisë së Republikës ...

Zgjedhja problematike e Rektorit të Universitetit të Prizrenit

Universiteti Publik  i Prizrenit ‘Ukshin Hoti’ u bë me rektor të ri në mesin e shumë kundërshtimeve dhe akuzave për shkelje gjatë procesit të zgjedhjeve.