Postet nga: Ismet Temaj

Shkarkohet rektori i Universitetit të Prizrenit

Ismet Temaj është shkarkuar nga pozita e rektorit të Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”.

Iniciohet shkarkimi i rektorit të Universitetit të Prizrenit

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” sot do të diskutoj mundësinë e shkarkimit të rektorit të këtij universiteti, Ismet Temaj.

Rektori nuk e komenton vendimin për mosakreditimin e Universitetit të Prizrenit

KALLXO.com raportoi sot ekskluzivisht së në mbledhjen e Këshillit Shtetëror të Cilësisë (KShC), është vendosur që t’u tërhiqet akreditimi institucional për vitin akademik 2019/2020 ...

Zgjedhja e rektorit, fundi i odisesë 1-vjeçare

Ka kaluar 1 vit që kur kishte filluar procesi për zgjedhjen e rektorit të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren.

Kush është rektori i zgjedhur në Universitetin e Prizrenit?

Pas dështimit të zgjedhjeve të para dhe vendosjes së tij të përkoshme në krye të Universitetit të Prizrenit, Ismet Temaj u zgjodh sërish rektor i ‘Ukshin Hoti-it’.

Ngërçi akademik: Sërish shtyhet votimi, Universiteti i Prizrenit mbetet pa rektor

Anëtarët e Këshillit Drejtues të Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti” ende nuk kanë arritur të bëhen bashkë për të votuar rektorin e ri të kë...

Shtyrja misterioze e votimit për rektor të Universitetit të Prizrenit

Megjithëse kanë dëgjuar prezantimin e katër kandidatëve, Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit nuk po arrin të votojë për rektorin e ri.

Shtyhet votimi për rektor të Universitetit të Prizrenit

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”, ka vendosur që të shtyjë votimin për rektor të këtij universiteti, për të mërkurën (8 maj).