Postet nga: rektori

UP i blen xhip 38 mijë euro Marjan Demës, në tenderin pa konkurrencë

Menaxhmenti i lartë i Universitetit të Prishtinës pritet të bëhet me veturë të re.

Njeriu i PDK-së zgjedhet Rektor i Universitetit të Gjakovës

Universiteti i Gjakovës “Fehmi Agani” sot ka zgjedhur rektor të ri, Artan Nimanin.

Kush është rektori i zgjedhur në Universitetin e Prizrenit?

Pas dështimit të zgjedhjeve të para dhe vendosjes së tij të përkoshme në krye të Universitetit të Prizrenit, Ismet Temaj u zgjodh sërish rektor i ‘Ukshin Hoti-it’.

‘Riciklohen’ zgjedhjet për rektor në Universitetin e Prizrenit, zgjedhet Ismet Temaj

Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit, që udhëhiqet nga një anëtar i NISMA Socialdemokrate, ishte plotësisht i parashikueshëm në zgjedhjet për rektor.

Shtyrja misterioze e votimit për rektor të Universitetit të Prizrenit

Megjithëse kanë dëgjuar prezantimin e katër kandidatëve, Këshilli Drejtues i Universitetit të Prizrenit nuk po arrin të votojë për rektorin e ri.

'Kthetrat' e politikës në Universitetin e Prizrenit

Në mesin e protestave studentore, vendimeve të gjykatës e akuzave të ndërsjella, zgjedhja e udhëheqësisë së Universitetit Publik të Prizrenit në esencë po del të jetë ...

Sot vendoset për hapjen e konkursit për rektor të Universitetit të Prizrenit

Universiteti Publik i Prizrenit pritet të bëhet me rektor së shpejti.

ORCA kundërshton prezencën e Kadri Veselit në ceremoninë e përvjetorit të UP-së

Organizata për rritjen e cilësisë në arsim (ORCA), ka kundërshtuar prezencën dhe fjalimin e kryetarit të PDK-së Kadri Veseli në ceremoninë e 49 vjetorit të themelit të ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!