Postet nga: rektori

Kundërshtohet zgjedhja e rektorit të ri të Universitetit të Prizrenit

Zgjedhja e Ismet Temajt si Rektor në Universitetin e Prizrenit ‘Ukshin Hoti’ po quhet e jashtëligjshme nga Sekretari i këtij universiteti.

Viti kur Arsimi Ra në Test

Viti kur Arsimi Ra në Test

Drejtuesit e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë ishin tepër optimistë se 2016 do të ishte vit i cilësisë reale në arsimin parauniversitar dhe atë universitar.

Prorektorët të Padukshëm në Faqen e UP-së

Majran Dema ka përzgjedhur më 15 prill pesë prorektorë që do të jenë përgjegjës për fushat e mësimdhënies, financave, marrëdhënieve ndërkombëtare, ...

Mustafa: Nuk Ligjëroj në UP por e Konsideroj Shtëpi

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka pranuar që nuk ka ligjëruar në Universitetin e Prishtinës tash e një vit të plotë.

Rektori i Ri Zgjidhet më 4 Mars

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur konkurs për zgjedhjen e rektorit të ri menjëherë pasi rektori i deritashëm, Ramadan Zejnullahu, ka paraqitur dorëheqjen e ...

'Garda e Vjetër' Rimerr Kontrollin e UP-së

Të gjithë ish anëtarët e Këshillit Drejtues të UP-së që votuan për shkarkimin e rektorit Ramadan Zejnullahu në tetor të vitit të kaluar, i kanë rikonfirmuar ...

Praktikë e Studentëve në Ministrinë e Financave

Ministria e Financave dhe Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” sot nënshkruan memorandum bashkëpunimin për angazhimin e studentëve në punë praktike në kuadër të agjencive ...

Ramadan Zejnullahu Përballë Vetes dhe Universitetit të Politikës

Ramadan Zejnullahu Përballë Vetes dhe Universitetit të Politikës

E filloi mandatin me protesta të organizatave të veteranëve të luftës që kërkonin privilegje për fëmijët e këtyre kategorive për regjistrim në ...