Postet nga: Gjetjet

Raporti i ekspertëve të BE-së, telashet që i karakterizuan zgjedhjet e 14 shkurtit 

Problemet me votimin jashtë Kosovës, mosrespektimi i masave kundër pandemisë gjatë fushatës, rinumërimi i votave për shkak të mospërputhjeve, gjatë procesit të zgjedhjeve të ...

Gjetjet dhe rekomandimet e Auditorit në komunën e Pejës, shkeljet në prokurorim

Në debatin për gjetjet dhe rekomandimet e Auditorit në komunën e Pejës, i cili është duke u mbajtur sot u diskutuan shkeljet e gjetura në prokurorim në ...

Rektori dhe zyrtarë administrativ në UP janë paguar për punët jashtë orarit, pa siguruar dëshmi

Zyrtarët më të lartë të Universitetit të Prishtinës dhe një pjesë e stafit administrativ, kanë marrë pagesa për punët e kryera jashtë orarit, por nuk kanë ...

MPMS më 2020 u ndau pensione të vdekurve, me vlerë mbi 100 mijë euro

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka ndarë pensione për persona të vdekur, pasi këta të fundit nuk ka i larguar nga listat e pagesave.

Raporti i ekspertëve britanikë për zgjedhjet e 14 shkurtit 2021 vlerëson të nevojshëm reformimin votimit jashtë Kosovës

Një grup ekspertësh elektoralë nga Britania e Madhe kanë vlerësuar se zgjedhjet e parakohshme për Kuvendin e Kosovë të mbajtura më 14 shkurt 2021, pavarësisht nga sfidat, konsiderohen ...

Komuna e Vitisë me 90 të punësuar me kontratë mbi vepër

Gjatë vitit 2017, në komunën e Vitisë kanë qenë të angazhuar gjithsej 90 punonjës përmes marrëveshjeve për shërbime të veçanta.

Shoqëria Civile Gjen Jotransparencë në Komunën e Klinës

Raporti i publikuar sot nga organizata joqeveritare “Koha” ka gjetur jo transparencë nga organet komunale të Klinës.

INPO: Komuna e Ferizajt me Konkurs të Kundërligjshëm

Komuna e Ferizajt është akuzuar nga Iniciativa për Progres (INPO) për një konkurs për gjashtë punonjës për kryerjen e shërbimeve të veçanta.