Postet nga: raporti i monitorimit

Sa u zbatuan masat për COVID-19 në shkolla në muajin dhjetor?

Gjysmëvjetori i parë i vitit shkollor 2020/21 përfundoi me shumë sfida për mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit.

BIRN publikon raportin e monitorimit të rekrutimit: CV apo Librezë?

Gjatë vitit 2019, Qeveria e Kosovës ka emëruar persona politikë në bordet e ndërmarrjeve publike, siç është Posta e Kosovës, KRU “Prishtina” dhe Ibër-Lepenci, thuhet në ...

Hyseni: Është koha që t`i trajtojmë seriozisht problemet në sistemin e drejtësisë

Kryesuesi i Këshillit Prokurorial të Kosovës, Bahri Hyseni ka deklaruar sot se ka ardhur koha që seriozisht t`i trajtojnë gjërat që e preokupojnë sistemin e drejtë...

Raporti i D+ dhe BIRN: Zyrtarët e ATK tash e dy vjet nuk kanë deklaruar pasurinë

Demokracia Plus dhe Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Hulumtuese (BIRN), po prezantojnë raportin lidhur me të gjeturat nga monitorimi i punës së Administratës Tatimore të Kosovës.

BIRN dhe Internews Kosova Publikuan Raportin e 10-të Jubilar të Monitorimit të Gjykatave

Raporti i BIRN dhe Internews Kosova, i dhjeti jubilar, i publikuar sot në Pallatin e Drejtësisë në Prishtinë, këtë vit në fokus të veçantë ka rastet e ...

Lumezi: Bashkëpunimi me BIRN dhe I/KS po na e Rrit Efikasitetin

Në konferencën e 10-të jubilare që po mbahet në Prishtinë, Lumezi e quajti këtë raport objektiv dhe profesional që, sipas tij, shërben në rritjen e efikasitetit të ...

Raporti i Monitorimit të Gjykatave Vlerëson Paraburgimet në Kosovë

Drejtori Ekzekutiv i Internews Kosova, Faik Ispahiu falënderoi pjesëmarrësit dhe monitoruesit e gjykatave që kanë punuar në këtë projekt.

BIRN dhe Internews Kosova Publikojnë Raportin e Monitorimit të Gjykatave

Ky raport sjell të gjetura faktike të nxjerra nga monitorimi i më shumë se 600 seancave gjyqësore në 26 gjykata të vendit gjatë vitit të kaluar, duke përfshirë gjykatat themelore, ...