Postet nga: Qendra e mjekësisë Familjare

Stomatologu akuzohet se vodhi karrigen QMF-së dhe e dergoi në shtëpi

Dështon të mbahet seanca kundër stomatologut të Qendrës së mjekësisë familjare, Valdet Lajqi, i cili akuzohet nga Prokuroria se i shkaktoi dëm Qendrës së ...

Zjarr në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Gjilan - VIDEO

Objekti ndihmës i Qendrës së Mjekësisë Familjare në Gjilan në lagjen ‘Dardania’ është përfshirë nga zjarri.

Nis Punën Qendra e Mjekësisë Familjare në Reçan

Qendra e Mjekësisë Familjare në fshatin Reçan të Suharekës sot ka filluar punën me një mjek të përhershëm dhe një infermiere që do të ...

Pulat dhe Qentë 'Vizitorë' në Oborrin e Qendrës së Mjekësisë Familjare

Në oborrin e Qendrës së Mjekësisë Familjare në Vushtrri shpesh pushojnë qentë endacakë, ndërsa gjejnë ushqim edhe pulat.

Përurohet Qendra e Mjekësisë Familjare në Vushtrri

Është përuruar një qendër e re e mjekësisë familjare në Vushtrri.

QMF në Klinë qe Dy Muaj pa Rëntgen

QMF në Klinë qe Dy Muaj pa Rëntgen

Qendra e Mjekësisë Familjare “Nënë Tereza” në Klinë ka dy muaj që nuk ofron shërbimet e fotografimit rëntgen.

Suspendim për Vjedhje të Karriges Stomatologjike

Lajqi që ka qenë shef i Shërbimit të Stomatologjisë është denoncuar nga një punonjës për vjedhje të një karrigeje stomatologjike që ka qenë në deponinë e materialeve ...

Mungesë Filmash për Rëntgen në Istog

Në sportelin e Repartit të Rëntgenit të kësaj qendreje, mbishkrimi “nuk ka filma” ua bën me dije pacientëve se ky shërbim nuk ofrohet për ...