Postet nga: Punëtorët

Protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës, kërkojnë kthimin në vendet e punës

Sindikata e punonjësve të Lotarisë së Kosovës për herë të dytë ka protestuar para Qeverisë së Kosovës, me kërkesën për miratimin e ligjit ...

Protestojnë punëtorët e Lotarisë së Kosovës

Punonjësit e Lotarisë së Kosovës do të mbajnë sot një protestë duke filluar nga ora 11:00 para Qeverisë së Kosovës, me kërkesën për miratimin e ...

Oda e Afarizmit të Kosovës kërkon nga Edi Rama përkrahje për vaksinimin e punëtorëve

Oda e Afarizmit të Kosovës (OAK) i është drejtuar me një shkresë kryemnistrit të Shqipërisë, Edi Rama, duke kërkuar që t'i ndihmojë Kosovës për vaksina ...

“Ngërçet financiare” shkaktojnë vonesa në rrogat e punëtorëve të kompanisë “Pastërtia”

Punëtorët e Kompanisë Rajonale të Mbeturinave “Pastërtia” në Ferizaj, të cilët vozisin kamionët dhe punëtorët fizik në fillim të muajit maj, kanë mbajtur ...

Në kërkim të punëtorëve

Në kohën kur në Kosovë afërsisht një e treta e popullsisë që është e aftë për punë, por nuk ka një vend pune, shumë kompani ankohen se ...

Punëtorët pa paga presin subvencionimin nga qeveria

Masat e Qeverisë së Kosovës për parandalimin dhe luftimin e koronavirusit, kanë lënë pa punë K.G (emër i njohur për redaksinë). Ai është pezulluar ...

Ndërtimtarët nuk ua paguajnë Trustin punëtorëve - VIDEO

 

Rrihen mes vete punëtorët e KEK-ut, ndërhynë edhe Policia

Dy punëtorë të KEK-ut janë rrahur dje në mes vete dhe më pas janë arrestuar nga Policia e Kosovës.