Postet nga: largimi nga puna

Meta: Zuckerberg njoftoi pushime nga puna për 10,000 punonjës të tjerë

Gjysma e dytë e vitit të kaluar u shënua me pushime nga puna në shumë kompani teknologjike. Pas punësimeve masive gjatë pandemisë, situata ndryshoi në një kohë të ...

Historitë e heshtura të largimit të grave nga puna në Kosovë

“Ndalohet puna e natës për personat nën moshën tetëmbëdhjetë (18) vjeç dhe të punësuarat shtatzëna dhe gratë gjidhënëse. Ndërrimet e ...

Dogana largon nga puna doganierët që janë duke u ndjekur penalisht

Nëntë zyrtarë të Doganës ndaj të cilëve janë duke u zhvilluar procese gjyqësore penale janë larguar nga puna ka njoftuar Dogana e Kosovës.

"1500 gra shtatzëna të larguara nga puna në vitin 2021", grafite në formë proteste (FOTO)

"Grave sigurojuni punë, jo subvencion të riprodhimit", "+1500 gra pa punë, ku është shteti socialdemokrat?", janë disa nga grafitet e shkruara tek Inspektorati i Punës, Ministria e Financave dhe Administrata ...

Dogana e Kosovës largon nga puna zyrtarin i cili po gjykohet për shkelje të kodit të etikës

Dogana e Kosovës ka njoftuar se ka marrë vendim për largimin nga puna të një zyrtari doganor.

Drejtori i kompanisë largon nga puna 900 persona përmes ZOOM-it

"Nëse jeni në këtë takim online, ju jeni pjesë e grupit të pafat që po pushohet nga puna", tha drejtori i Better.com, Vishal Garg.

Pas 3 viteve fillon shqyrtimi i padisë për pretendimet e sinjalizuesve 

 

Shtyhet seanca për kthim në vendin e punës dhe kompensim të pagave

Seanca gjyqësore, ku Albana Morina përmes padisë po kërkon kthimin në vendin e punës në bankën ProCredit dhe kompensimin e pagave, është shtyrë në afat ...