Postet nga: Punëtorët

Shkup, punëtorët kërkojnë rritjen e pagave

Nën tingujt e këngës “Bella Ciao”, mijëra punonjës të dielën protestuan në Shkup për rritjen e pagave dhe kushte më të mira në ...

Punëtorët e sigurimit fizik të KEK-ut protestojnë në Prishtinë - FOTOGALERI

Dhjetëra punëtorë të shërbimit të sigurimit fizik të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK), u mblodhën sot në marshin protestues të organizuar nga sindikata “Mbrojtja ...

Pse po largohen punëtorët nga Kosova?

Pagat e ulëta, orari i stërzgjatur i punës, si dhe pasiguria në vendin e punës, janë disa nga problemet që po largojnë punëtorë nga Kosova ...

Kryetari i bordit: Në RTK ka më shumë redaktorë sesa gazetarë

Kryetari i Bordit të Radiotelevizionit të Kosovës (RTK), Besnik Boletini ka deklaruar së në transmetuesin publik janë 80 redaktorë e vetëm 60 gazetarë.

88 raste të denoncimit nga punëtorët për ‘shefat’ e tyre në aplikacionin e ATK-së

Duke përdorur aplikacionin e Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), për verifikimin e punëtorëve nëse janë të deklaruar nga punëdhënësit, punë...

Disa punëtorë të Postës morën vetëm gjysmën e rrogës

Disa punëtorëve të Postës së Kosovës sot u ka dalë vetëm 50% e pagës.

Disa punëtorë të Postës së Kosovës, ende pa paga

Është data 17 e muajit shtator, ndërsa ka punëtorë brenda Postës së Kosovës të cilët ende nuk kanë pranuar pagën, të cilën si rë...

Auditori: Disa punëtorë të Telekomit kanë pasur qasje në sisteme informative edhe pas ndërprerjes së kontratës së punës

Në analizën e bërë të listës së punonjësve, të cilët kanë ndërprerë kontratën e punës dhe listës së përdoruesve aktiv ...