Postet nga: kru gjakova

Fshatrave të Rahovecit, Gjakovës dhe Prizrenit u kthehet furnizimi me ujë pas 12 orësh

Ujësjellësi i Gjakovës ka kthyer furnizimin me ujë pas defektit të mbrëmshëm në afërsi të fshatit Marmull.

Ujësjellësi në Gjakovë kërkon pagesat nga konsumatorët

Kompania Rajonale e Ujësjellësit "Gjakova" po i fton konsumatorët që t’i kryejnë pagesat obligative për ujin që e kanë shpenzuar.

KRU ‘Gjakova’ kërkon nga konsumatorët të paguajnë ujin

 

Kompania publike harxhon 6 mijë euro për dhurata të Vitit të Ri

Shumë dhurata u blenë për Vitin e Ri në Gjakovë.

Ndërpritet furnizimi me ujë për Gjakovë, Rahovec dhe disa fshatra të Prizrenit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit në Gjakovë ka njoftuar konsumatorët e Gjakovës, Rahovecit dhe Prizrenit, për ndërprerje të furnizimit me ujë.

750 mijë euro investime në ujësjellësin e Gjakovës

Ministri në largim i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, ka nënshkruar një memorandum me kryeshefin e KRU “Gjakova”, Ismet Ahmeti, për vazhdimin e punimeve për ...

Juniku protestoi për të tretën herë në mbrojtje të lumit Erenik

Komuna e Junikut sot ka protestuar në mbrojtje të lumit Erenik nga nxjerrja e kundërligjshme e zhavorrit dhe devijimi i rrjedhës natyrore të lumit.

Ujësjellësi në Gjakovë me njoftim për borxhlinjtë

Ujësjellësi në Gjakovë ka njoftuar se të gjithë konsumatorët që nga data 10.05.2019, të cilët kanë borxhe të akumuluara mbi 200 Euro do të shkyçen nga rrjeti ...