Postet nga: Prokuroria Themelore në Gjakovë

Gjakovë, aktakuzë për drogë ndaj pesë personave

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë kundër pesë të pandehurve për tre vepra të ndryshme penale.

Gjakovë, 75 aktakuza për dy javë

Në Prokurorinë Themelore në Gjakovë, brenda dy jave janë ngritur 75 aktakuza kundër 75 personave, për vepra të ndryshme penale, njofton zyra për informim e Prokurorisë Themelore të kë...

Prokuroria në Gjakovë ngrit katër aktakuza për dhunë në familje

Katër aktakuza janë ngritur nga ana e Prokurorisë Themelore në Gjakovë për dhunën në familje.

Prokuroria flet për hetimet rreth vrasjes me eksploziv në Smolicë

Mëngjesin e djeshëm një burrë 61 vjeçar inicialet e të cilit janë H. A. ka vdekur si pasojë e një shpërthimit të një eksplozivi të vendosur në ...

Dhuna në familje, Prokuroria e Gjakovës për një muaj ngriti 9 aktakuza

Prokuroria  Themelore në Gjakovë, gjatë muajit shtator ka pranuar shtatë raste të cilësuara si dhunë në familje.

Ngritet aktakuzë ndaj Pjetër Nrecajt për vrasjen e gruas dhe vajzës

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka ngritur aktakuzë kundër të akuzuarit Pjetër Nrecajt për shkak të veprës penale vrasje e rëndë si dhe për veprë...

Policia e Gjakovës nuk komenton komunikatën e rrëzuar nga prokuroria për vrasjen në Gjakovë

Ditë më parë Policia e Rajonit të Gjakovës me anë të një njoftimi kishte thënë se ka ndodhur një vrasje aksidentale.

Prokuroria flet për vrasjen e gruas në Gjakovë

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka folur për rrethanat e vrasjes së gruas 61 vjeçare në rrugën “Ali Ibra” në Gjakovë.