Postet nga: paraburgim

Kërkohet paraburgim ndaj të dyshuarit për dhunimin e një të miture në Junik

Prokuroria e Gjakovës ka kërkuar paraburgim ndaj një personi, i cili dyshohet se ka dhunuar seksualisht një të mitur në Junik.

Një muaj paraburgim për personin që dyshohet për sulm seksual

Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej një muaj ndaj S. D.  nën dyshimin se ka kryer veprën penale sulm seksual.

Kreu i bandës kriminale në Serbi dërgohet në paraburgim

Një gjykatës serb ka vendosur që bosi i krimit të organizuar, Darko Sariq, të qëndrojë në paraburgim për një muaj, duke anuluar vendimin për arrest shtë...

Paraburgim ndaj katër të dyshuarve për mundësimin e prostitucionit

Është caktuar masa e paraburgimit për A.M, A.R, K.K dhe K.K për shkak të dyshimit të bazuar se kanë  kryer veprën penale “Mundë...

Dosja e Prokurorisë ndaj ish menaxherit të BKT-së i cili po dyshohet se u përfshi në tërheqjen e 95 mijë eurove nga llogaria e një qytetari

Prokuroria e Ferizajt ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit në afat prej 30 ditësh ndaj të pandehurve I. A., dhe Sh. B.

Përmbajtja e kërcënimit ndaj kryeprokurorit, kryetarit të Gjykatës e komandantit të policisë së Prizrenit

Gjykata Themelore e Prizrenit sot gjatë ditës ka shqiptuar masën e paraburgimit prej 30 ditësh për të dyshuarin S.K., i cili dyshohet që përmes një ...

Dyshime për kërcënimin e prindërve, gjykata vendos për Vali Corleonen

Gjykata e Gjilanit ia ka caktuar 30 ditë në paraburgim Vali Corleones, por këtë masë duhet ta mbajë në Institutin e Psikiatrisë Forenzike në Prishtinë, me qëllim të ekzaminimit ...

30 ditë paraburgim për oficerin korrektues në Prizren

Gjykata e Prizrenit ka caktuar 30 ditë paraburgim për oficerin korrektues në Prizren, Bajram Rexhaj i cili dyshohet se ka kryer veprat penale keqpërdorimi i detyrës zyrtare dhe ...