Postet nga: Dhunimi

Dosja: 33-vjeçari dyshohet se dhunoi tri herë seksualisht 14-vjeçaren

Një 14 vjeçare me inicialet H.F., ka përjetuar tmerrin në mes datave 3 dhe 5 maj, pasi një person dyshohet se e ka dhunuar seksualisht, ndërsa pas aktit e ...

Si i trajtuan gjykatat rastet e krimeve seksuale?

Viktimat e dhunës seksuale kanë denoncuar dhjetëra raste në institucionet e drejtësisë ndërsa të dhënat na tregojnë që këto institucione janë duke i trajtuar ...

Refuzohet marrëveshja e panelit hetimor për kthimin në punë të gjyqtares Florije Zatriqi

Këshilli Gjyqësor i Kosovës e ka refuzuar marrëveshjen e propozuar nga paneli hetimor me gjyqtaren Florije Zatriqi me të cilën pritej që e njëjta ...

Obiliq, vajza e mitur raporton se është dhunuar nga një burrë i panjohur

Një rast i dhunimit është raportuar në Policinë e Kosovës.

Hulumtimi i KALLXO.com, Gjykata Supreme konfirmon suspendimin e gjykatëses Florije Zatriqi

Gjykata Supreme e ka konfirmuar vendimin e Këshillit Gjyqësor të Kosovës (KGjK) për suspendimin e gjykatëses Florije Zatriqi, duke refuzuar kështu ankesën e ...

Franca heton dhunimin e dyshuar në pallatin presidencial

Hetuesit francezë kanë nisur hetime për një rast të dyshuar të dhunimit në pallatin presidencial në Paris.

Suspendohet gjykatësja që shqiptoi 8 muaj burgim për dhunuesin e të miturës

Pas publikimit të hulumtimit të KALLXO.com lidhur me dënimin prej 8 muajsh për dhunimin e një të miture në Gjakovë, Këshilli Gjyqësor i Kosovës ka ...

Vetëm 18 muaj burgim për një seri dhunimesh nën kërcënimin e vrasjes së vëllezërve

Detyrimi për të kryer marrëdhënie seksuale pa pëlqim, sipas Kodit Penal të Republikës së Kosovës, konsiderohet dhunim.