Postet nga: Prokuroria Themelore në Gjakovë

Skandal: Edhe pas 9 muajve asnjë veprim për vdekjen e 32 vjeçares

Më shumë se tetë muaj i janë dashur Prokurorisë dhe Policisë në Gjakovë të trajtojnë rastin e vdekjes së mistershme të Dëshira Lulashit.

Prokurori kërkon arrest shtëpiak ndaj të dyshuarve për bastet ilegale në Gjakovë

Seanca për caktimin e masës së sigurisë ndaj gjashtë të dyshuarve të cilët janë arrestuar pas aksionit të policisë kundër basteve ilegale në Gjakovë është mbajtur ...

Prokuroria autorizon policinë ta hetojë vëllain e Hajdar Beqës

 

Zbardhen rrethanat e vrasjes në Gjakovë konflikti nisi 15 vite më parë

Në emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetua reportazhi dhe aksioni i prokurorisë dhe policisë në lidhje me ngjarjes e së martës mbrëma ku në fshatin Marmullë të ...

VIDEO: Momenti kur i dyshuari për vrasjen në Gjakovë preferoi të mbrohej në heshtje

Në emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetua reportazhi dhe aksioni i prokurorisë dhe policisë në lidhje me ngjarjes e së martës mbrëma ku në fshatin Marmullë të ...

VIDEO: Çka u konfiskua natën e vrasjes në Gjakovë

Në emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetua reportazhi dhe aksioni i prokurorisë dhe policisë në lidhje me ngjarjes e së martës mbrëma ku në fshatin Marmullë të ...

VIDEO: Aksioni i policisë dhe prokurorisë pas vrasjes në Gjakovë

Në emisionin “Drejtësia në Kosovë” u transmetua reportazhi dhe aksioni i prokurorisë dhe policisë në lidhje me ngjarjes e së martës mbrëma ku në fshatin Marmullë të ...

(Video)Vrasja e mërgimtarit nga Zvicrra në Gjakovë

Në edicionin e së premtes “Drejtësia në Kosovë” zbardhë rrethanat se si u vra Tunë Bezhi mërgimtari nga Zvicrra që vdiq të martën nga të shtënat ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!