Postet nga: Projekte

Liburn Aliu: Hekurudha Hani i Elezit – Leshak pritet të kushtojë 224 milionë euro

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka thënë se kanë krijuar një komitet që do merret me menaxhimin dhe modernizimin e hekurudhave.

Drejtori i komunitetit të Transportit thotë se kanë në fokus modernizimin e hekurudhave në Ballkan

Matej Zakonjsek, drejtor i komunitetit të Transportit thotë se prioritet i tyre është integrimi i plotë të tregut të transportit të Ballkanit Perëndimor në BE.

Përparim Rama mban takim me ministrin Liburn Aliu dhe përfaqësues të BERZh, flasin për projektin e Unazës së Mesme

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama, mbajti takim me ministrin e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliun, si dhe përfaqësues të ...

Kosova nënshkroi memorandum me organizatën gjermane të arsimit Education Unlimited e.V.

Ky memorandum u nënshkrua mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe kryetares së Education Unlimited e. V, Kerstin Zielosko.

Projektet dhe problemet që pritet të trashëgojë kryetari i ardhshëm i Prishtinës

Zgjedhjet lokale për kryetar të komunave pritet të mbahen më 17 tetor. Komuna për të cilën zhvillohet betejw dhe merr vëmendje më e madhe, është kryeqyteti, Prishtina.

Rektorati

Universiteti i Prishtinës pagoi kompaninë pa përfunduar punët

Në projektin e përbashkët mes Ministrisë së Inovacionit dhe Universitetit të Prishtinës për projektin “Renovimi i Fakultetit të Inxhinierisë Mekanike për nevojat e Qendrës ...

Kamenica ia sheh sherrin vendimit të MMPHI-së, i 'humbë' 1.4 milion euro

Komunës së Kamenicës iu kanë pezulluar dy projekte infrastrukturore në vlerë 1.4 milion euro, të cilat janë nënshkruar me ministrin paraprak të Infrastrukturës Arban Abrashi, përmes ...

Xhafer Gashi flet për punët që u kryen në Obiliq gjatë këtij mandati

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi, ka folur lidhur me projektet që janë kryer dhe ato që janë në proces gjatë këtij mandati.