Postet nga: Projekte

Projektet e mëdha të premtuara gjatë fushatës që filluan në vitin e fundit të mandatit të kryetarit Shpend Ahmeti

Qeverisja prej dy mandateve radhazi e Shpend Ahmetit në Prishtinë ka hyrë në vitin e fundit, dhe shumë prej premtimeve të tij më të mëdha të këtij mandati ...

Buxheti i ngufatur, nuk ka vend për projektet që pastrojnë ajrin

Shifrat alarmante të ndotjes së ajrit në Kosovë nuk janë reflektuar si shqetësim në ndarjen buxhetore të shtetit. Institucione lokale e qendrore ndonëse janë munduar të zvogëlojnë ...

Punët që u kryen në Prishtinë gjatë vitit 2020

Komuna e drejtuar nga Shpend Ahmeti po hyn në vitin e fundit të qeverisjes së mandatit të dytë në kryeqytet.

Projektet më të mëdha të Prishtinës për vitin 2021

Buxheti i komunës së Prishtinës për vitin 2021 pritet të jetë 85 milionë euro.

71 projekte filmike në garë për fondet në Qendrën Kinematografike 

Qendra Kinematografike ka bërë publike listën e projekteve që kanë aplikuar për fonde në konkursin e hapur nga kjo qendër më 14 korrik 2020.

Komuna e Prishtinës hap thirrje për 50 mijë euro subvencione për shfaqje në Teatrin Dodona

Drejtoria e Kulturës në  komunën e Prishtinës ka hapur thirrje publike për subvencione për prodhimin e shfaqjeve teatrale me vlerë 50 mijë euro.

Shoqata e Arkitektëve të Kosovës i reagon Komunës së Prishtinës për projektet ndërkombëtare

Asociacioni i Arkitektëve të Kosovës  ka reaguar lidhur me njoftimin e Komunës së Prishtinës për konkurset ndërkombëtare për Sallën Koncertale, Shkollë...