Postet nga: Gjykata Themelore Ferizaj

Ferizaj, arrestohet i kërkuari nga gjykata për lëndim trupor

Policia në Ferizaj ka arrestuar një person të moshës 38-vjeçare, Sh.B. i cili ishte i kërkuar me urdhëresë të Gjykatës Themelore në Ferizaj.

Paraburgim ndaj tre të miturve të dyshuar për zjarrvënie në objektin e Gjykatës në Kaçanik

Gjykata e Ferizajt ka caktuar një muaj paraburgim kundër tre të miturve, nën dyshimin se kanë kryer veprën e zjarrvënies në objektin e Gjykatës në ...

Detaje lidhur me djegien e zyreve në degën e Gjykatës së Ferizajt në Kaçanik

Zyret të cilat u dogjën nga zjarri në Gjykatën Themelore - Dega në Kaçanik më 13.03.2024, janë zyre të dy gjyqtarëve.

Çka miratoi sot KGJK-ja në mbledhjen e saj?

Këshilli Gjyqësor i Kosovës sot pas prezantimeve të raporteve vjetore për vitin 2023 nga gjykatat, paneli për lirimin me kusht, dhe Komisioni i monitorimit të planeve ...

Paraburgim për të dyshuarin për nxitje të përçarjes dhe mosdurimit në Han të Elezit

Gjykata e Ferizajt ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj të pandehurit K.B., i dyshuar për veprën penale ...

Gjykata refuzon kërkesën për paraburgim për avokatin Besnik Berisha

Gjykata Themelore në Ferizaj ka refuzuar kërkesën e Prokurorisë për caktimin e masës së paraburgimit ndaj avokatit Besnik Berisha.

Mori para me fajde për shkak të vështirësive financiare si pasojë e COVID-it, pagoi mijëra euro e mbeti prapë në borxh

Vështirësitë financiare për shkak të pandemisë Covid-19 e kishin detyruar një person që të kërkonte para me fajde.

1 muaj paraburgim për të dyshuarin për plagosjen e dy serbëve në Shtërpcë

Gjykata Themelore në Ferizaj i ka caktuar masën e paraburgimit në kohëzgjatje prej 1 muaj, të dyshuarit me inicialet A.K., për plagosjen e dy personave të nacionalitetit ...