Postet nga: Pako Ushqimore

Prishtina do ndajë pako ushqimore dhe higjienike për familjet e prekura ekonomikisht nga pandemia COVID-19

Komuna e Prishtinës do ndajë pako ushqimore dhe higjienike për familjet që janë prekur ekonomikisht nga pandemia COVID-19.

Komuna e Rahovecit do të shpërndajë 700 pako ushqimore për familjet në nevojë

Komuna e Rahovecit do t’i shpërndajë 700 pako ushqimore për familjet në nevojë në këtë komunë.

Viti: Mbi 83 mijë euro për pakot ushqimore dhe higjienike për shkak pandemisë COVID-19

Komuna e Vitisë në prill të këtij viti kishte shpenzuar mbi 83 mijë euro për disa pako ushqimore dhe higjienike për disa familje në këtë komunë.

HANDIKOS shpërndau 290 pako ushqimore për familjet e personave me aftësi të kufizuara

Handikos ka njoftuar se ka filluar gjatë ditës së sotme shpërndarjen e 290 pakove ushqimore për familjet në nevojë të personave me aftësi të kufizuara.

Komuna e Skenderajt në prag të festës ndanë pako ushqimore për 4000 familje

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se në prag të festës së Fitër Bajramit, në bashkëpunim më donatorët ka nisur radhën e dytë të shpërndarjes ...

UNMIK dhuron 50 pako ushqimore esenciale dhe 40 pako higjienike në Rahovec

Organizata e  Kombeve të Bashkuar, përmes misionit të saj UNMIK në Kosovës, sot  i ka dhuruar Komunës së Rahovecit 50 pako ushqimore esenciale  dhe 40 pako higjienike për ...

Coronavirusi -Si e menaxhuan komunat shpërndarjen e ndihmave për nevojtarët

Që nga përhapja e COVID-19 më 13 mars në Kosovë që pasoi edhe me mbylljen e bizneseve, shumica e Komunave kanë ndarë mjete buxhetore për t’u dalë në ...

Qytetari me kushte të vështira kërkoi ndihma dy herë, përfundon në Polici

Ndihmat e shpërndara për shkak te situatës së krijuar nga COVID-19 janë bërë mollë sherri mes administratorit të fshatit dhe qytetarit në Çikatovë të Re të ...