Postet nga: komunat e Kosovës

Më pak se 10% e mësuesve të Kosovës janë të informuar për procesin e ri-atdhesimit dhe ri-integrimit

Nga gjithsej 23 mijë e 173 mësimdhënës në të gjithë Kosovën, 2 mijë e 859 prej tyre, përfshirë edhe stafin mbështetës kanë qenë pjesë e seancave informuese ...

Banorët e veriut të Kosovës me përqindjen më të lartë të daljes në zgjedhje deri në orën 11:00

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka bërë të ditur se deri në orën 11:00 kanë votuar gjithsej 152 mijë persona me të drejtë vote apo 8.2 % e votuesve të regjistruar.

Ministri Murati publikon listën e 10 komunave me më së shumti borxhe, prin Gjilani me mbi 10 milionë

Ministri i Financave dhe Transfereve, Herkuan Murati, ka publikuar një grafikon me 10 komunat që kanë më së shumti obligime të papaguara.

Trajtimi i rasteve të dhunës psikologjike nga institucionet shtetërore

Një burrë është dënuar me 600 euro me akuzat se ka ushtruar dhunë psikologjike ndaj gruas së tij. Ngjarje të tilla evidentohen çdo ditë në Kosovë ndërsa viktimat më ...

Masat anti-COVID, Komunat: Ministri Vitia premtoi se do merren parasysh 90% e rekomandimeve

Kryetarët e Komunave sot kanë mbajtur një takim të organizuar nga Ministria e Pushtetit Lokal (MPL) dhe Ministria e Shëndetësisë (MSH) lidhur me situatën pandemike.

Ministri Vitia mbledh sërish kryetarët e komunave, temë masat anti COVID

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia do të mbajë sot një takim virtual me kryetarët e komunave.

MAPL do t’u ndajë komunave mbi 4.3 milionë euro

Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal do të ndajë mbi 4.3 milionë euro për komunat e Kosovës për projekte kapitale në kuadër të Grantit të Performancës ...

Masat anti-COVID, kryetarët e komunave kërkojnë heqjen e orës policore dhe hapjën e gastronomisë

Këshilli i kryetarëve në kuadër të Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) sot ka mbajtur takim online. Në këtë takim është diskutuar për masat ...