Postet nga: Pacientë

“Sistemi i çoroditur”: Një infermiere përkujdeset për rreth 20 pacientë në Infektivë

Në secilin repart të Klinikës Infektive në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës janë të shtrirë 15 deri 20 pacientë. Për ta, gjatë pjesës më gjatë të ditë...

Transformimi i kujdesit primar shëndetësor në Kosovë përmes Projektit të AQH-së

Projekti ‘'Accessible Quality Healthcare' (Qasja në Shëndetësi Cilësore) i mbështetur nga Agjencia Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim po transformon shërbimin primar të kujdesit ...

Pacientët e QKUK-së në lista të pritjes që nga viti 2018

Shëndetësia kosovare vazhdon të ballafaqohet me probleme të ndryshme. Mungesa e profesionistëve dhe e aparaturave ka shkaktuar vështirësi në ofrimin e shërbimeve shëndetë...

Në Prishtinë një mjek i kontrollon deri në 60 pacientë

Sistemi shëndetësor në Prishtinë funksionon me regjistrimin e banorëve të vitit 2011.

Doktorët e Pejës gjejnë granatë dorë në xhepin e pacientit

Një pacienti në Spitalin e Pejës i është gjetur granatë dore në xhep të rrobave, kanë konfirmuar nga Policia e Kosovës.

Mbi 200 qytetarë kërkuan ndihmë mjekësore në emergjencën e QKUK-së në 24 orët e fundit

219 qytetarë kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Klinikën Emergjente të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës(QKUK), në 24 orët e fundit.

COVID-19, 2 pacientë në Mjekim Intensiv në QKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 11 pacientë po trajtohen në QKUK dhe Spitalet Regjionale.

Ulet numri i pacientëve me COVID-19 në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se vetëm 19 pacientë nga Covid-19 po trajtohen në QKUK dhe spitalet e përgjithshme.