Postet nga: mjeku

Ortopedi i dyshuar për ryshfet pezullohet nga puna në QKUK

Doktori i dyshuar për ryshfet, Sami Delijaj, i cili është në arrest shtëpiak, është pezulluar përkohësisht nga puna në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovë...

Mjeku i arrestuar dyshohet se kishte kërkuar 450 euro pas një operacioni

Sami Delijaj, mjeku i arrestuar më 4 shtator në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, për marrje ryshfeti, po dyshohet se kishte kërkuar nga i dëmtuari Xh. ...

Në Prishtinë një mjek i kontrollon deri në 60 pacientë

Sistemi shëndetësor në Prishtinë funksionon me regjistrimin e banorëve të vitit 2011.

Studimi: shumica e meshkujve me kancer të prostatës mund t’i shmangin ose vonojnë trajtimet e ashpra

Shumica e meshkujve të cilët  diagnostikohen me kancer të prostatës mund t’i vonojnë ose shmangin trajtimet e ashpra duke mos i dëmtuar shanset e tyre pë...

Aktakuzë ndaj mjekut, dyshohet se ia mori mbi 9 mijë euro një personi për punësim

Prokuroria e Prizrenit, të martën ka ngritur aktakuzë kundër të pandehurit E. L., i cili në cilësi të mjekut në QKUK në Prishtinë dyshohet se ka kryer ...

Ankohet në polici një grua për sjelljen e mjekut në Lipjan

Një grua në Lipjan është ankuar dje në polici duke pretenduar që ishte ofenduar nga mjeku kujdestar përderisa kishte kërkuar trajtim.

Nëse keni kaluar coronavirusin, nxirreni një gjë nga shtëpia menjëherë!

Një rrezik i fshehur që fshihet në banjë

Mjekët kosovarë shpikin një produkt të ri, e patentojnë në Evropë