Postet nga: OSHP

Zgjedhja e Anëtarëve të OShP-së më 30 Mars

Avdi Konjuhi u zgjodh sot anëtar i Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale për një mandat 5-vjeçar. Për të votuan 49 deputetë, ndërsa kundë...

Drejtori i “Besa Security” Vazhdon Dëshminë

Kjo është dita e pestë e dëshmisë së tij.

Dëshmia e Gjatë e Drejtorit të “Besa Security”

Granit Hasani është drejtor i kompanisë së sigurimit fizik “Besa Security”, ndërsa tash i akuzuari Azem Duraku ishte ekspert shqyrtues i ankesës së kësaj kompanie ndaj tenderit 6 ...

54 Ankesa Drejt OShP-së pa Bord

Organi Shqyrtues i Prokurimit vazhdon të funksionojë me ushtrues detyre dhe në mungesë të kompletimit të bordit të këtij organi deri në emërimin e anëtarëve të ...

Qeveria Ridërgon në Kuvend Emrat e Refuzuar për OShP

Deputetët e Kuvendit të Kosovës do t’i kenë përsëri emrat e Blerim Dinës dhe Vjollca Shala- Kurtishajt për anëtarë të Bordit të ...

Mbikëqyrje Ndërkombëtare për ‘Gjykatën e Tenderëve’ të Kosovës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka paralajmëruar mundësinë që një kompani ndërkombëtare të angazhohet në mbikëqyrjen e punës së Organit Shqyrtues ...

‘Gjykata e Tenderëve’ Paralizohet nga Mungesa e Emërimeve

Mungesa e votimit nga Kuvendi i Kosovës të një kryetari dhe anëtarëve të bordit që mungojnë, ka shkaktuar që Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP), të kufizohet thelbë...

PDK e LDK Ndahen për Gjykatën e Tenderëve

Asnjë nga deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës nuk morën pjesë në votimin e sotëm për anëtarët e Organit Shqyrtues të Prokurimit, e ...