Postet nga: OSHP

‘Tenderi i Keq’ Largon Bankën Botërore dhe Dëmton Buxhetin

Dyshimet për parregullsi në tender e kanë shtyrë Bankën Botërore ta tërheqë zotimin për financimin e renovimit të pesë ndërtesave publike.

Nga Gjurmët e Gishtave në Shkelje të Ligjit të Prokurimit

Qytetarët e Komunës së Gjakovës do të duhet të presin të paktën edhe disa muaj që dokumentet e tyre civile t’i marrim në formë elektronike ...

Hysni Hoxha Deklarohet i Pafajshëm

Pas leximit të aktakuzës Hoxha u deklarua i pafajshëm.

OShP-ja Pezullon Tenderin për Festën e Suharekës

Komuna e Suharekës edhe sivjet si viteve tjera ka hapur tender për Aktivitete Kulturore Festive në Komunë “13 Qershori Dita e Çlirimit”, por ky tender është anuluar nga Organi ...

OSHP ia Anulon një Tender Komunës së Lipjanit

Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP)  ka marrë vendim që të anulojë aktivitetin e prokurimit “Mirëmbajtja dhe servisimi i automjeteve të institucioneve komunale”.

Kritikohen Raportet e KRPP-së, OSHP-së e KPM-së

Komisioni për Buxhet dhe Financa kritikoi raportet financiare të Komisionit Rregullativ për Prokurim Publik (KRPP), Organit Shqyrtues për Prokurim Publik (OSHP), dhe Komisionit të Pavarur për ...

Dëshmitari: Kisha Presion nga Policia

Tolaj që punoi në kompaninë “Security Code”, fituesen e tenderit 6 milionësh për sigurimin e objekteve të KEK-ut tha në gjykatë se “unë gjatë dhënies së deklaratës ...

Menaxheri i “Security Code” në Gjykimin për Tenderin e KEK-ut

Gashi është menaxher i sigurimit në “Security Code”, kompani e sigurimit fizik që fitoi tenderin për sigurimin fizik të objekteve të KEK-ut në vitin 2012.