Postet nga: Agjencia Qendrore e Prokurimit

Për 5 vjet shteti ka harxhuar mbi 6 milionë euro për veturat me qira

Miliona euro të buxhetit të Kosovës u shpenzuan për veturat me qira që po i përdorin disa nga institucionet. Por, shumë e njëjtë do të shpenzohet ...

Dyshimet për korrupsion - Arrestohen dy zyrtarë të Agjencinë Qendrore të Prokurimit

Tre persona, dy prej tyre zyrtarë të Agjencinë Qendrore të Prokurimit, janë arrestuar gjatë ditës së sotme nën dyshimin për korrupsion.

Komuna e Lipjanit zhvilloi 14 procedura të prokurimit jashtë planit dhe pa njoftim

Komuna e Lipjanit ka zhvilluar procedura të prokurimit jashtë planit të prokurimit dhe pa njoftim paraprak të Agjencisë Qëndrore të Prokurimit (AQP).

AKK për tenderin e ‘kurdisur’ për laptopë: Kufizimi i konkurrencës nëpër tenderë, i padëshirueshëm

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës e ka dhënë një mendim profesional për tenderin 9-milionësh të AQP-së që dyshohet se i është përshtatur vetëm një prodhuesi.

Prova se tenderi 9-milionësh u kurdis dhe iu përshtat një prodhuesi

Një tender në vlerë 9 milionë euro për furnizim me LapTop dhe pajisje tjera të teknologjisë informative (IT) është anuluar nga Agjencia Qendrore e Prokurimit, pasi i njëjti i ...

Qeveria zgjedh Drejtorin e Agjencisë Qendrore të Prokurimit

Në mbledhjen e sotme të qeverisë Behxhet Rukiqi është zgjedhur drejtor i Agjencisë Qendrore të Prokurimit.

Prokurimi Milionësh dhe Barra Shtesë e AQP-së

Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP) në vitin që shkoi ka realizuar mbi 40 milionë euro kontrata apo prokurime të centralizuara.

Kalon Afati i Dorëzimit të Planifikimit të Prokurimeve

Agjencia Qendrore e Prokurimit (AQP) u kishte dhënë afat deri më 21 janar autoriteteve kontraktuese për dërgimin e planit të prokurimeve të tyre të 2017-ës.