Postet nga: nol nushi

Deklarohen të pafajshëm tre të akuzuarit për veprime huligane ndaj policëve , veçohet procedura ndaj ministrit Sveçla dhe të tjerëve

Për veprimet që u bënë më 27 qershor 2013, ministri aktual i Punëve të Brendshme dhe disa persona të tjerë sot ishte paraparë të uleshin prapë në bankën ...

Ministri i Brendshëm i ulur në bankën e të akuzuarit nën akuzën për veprime të dhunshme, huligane ndaj policëve në 2013-ën

Ministri i Brendshëm, Xhelal Sveçla dhe disa prej të akuzuarve tjerë për veprime të dhunshme, huligane, hedhje të gurëve, ngjyrës, sferave të qelqit, shisheve, mjete ...

PSD me aksion pas zgjedhjes së financuesit të LVV-së drejtor të RTK 1, RTK 3 dhe RTK 4

Partia Socialdemorkate ka zhvilluar sonte një aksion simbolik gjatë transmetimit të lajmeve të mbrëmjes në Radiotelevizionin e Kosovës.

PSD vendos në Ministrinë e Jashtme 'flamuj me 500 euro' me fytyrën e Martin Berishajt

Partia Socialdemokrate (PSD) ka mbajtur një aksion simbolik ndaj aferës së ambasadorit të Kosovës në Kroaci, Martin Berishaj.

PSD me aksion simbolik pranë zyrave të EULEX-it në Prishtinë

Partia Socialdemokratike (PSD) ka mbajtur një aksion simbolik para zyreve të EULEX-it në Kosovë, për të kundërshtuar Gjykatën Speciale.

Arrestohet aktivisti i PSD-së Nol Nushi

Partia Socialdemokrate ka bërë të ditur se sot rreth orës 16:00 është arrestuar e më pas liruar aktivisti i kësaj partie, Nol Nushi.

PSD kërkon t`u mundësohet pjesëmarrja në shqyrtimin e Projektligjit për faljen e gjobave gjatë pandemisë

Partia Socialdemokrate (PSD), ka kërkuar nga Kuvendi i Kosovës që t`u mundësohet pjesëmarrja në seancën plenare në shqyrtimin e Projektligjit për faljen e ...

PSD thotë se në Kuvend pati dezinformata lidhur me shqyrtimin e Projektligjit për faljen e gjobave gjatë pandemisë

Kuvendi i Kosovës e ka shtyrë shqyrtimin e Projektligjit për faljen e gjobave gjatë pandemisë me arsyetimin se PSD-ja si iniciuese e këtij projektligji nuk e ka ...